om konsist

Foto Christin Lund

Foto Christin Lund

Konsist er eiet og drevet av meg, Hilde Kristoffersen. Jeg brenner for god og tydelig kommunikasjon, at vi uttrykker oss konsist. Både skriftlig og muntlig.

Ønsker du hjelp til å finne de rette ordene kan jeg bistå. Mitt spesialfelt er å gjøre fagtekster forståelig for folk som ikke er i bransjen (les: kunder og brukere).

Velg dine ord med omhu - de påvirker. 

Jeg skriver, holder kurs/workshops og gjør intervjuer. Med bakgrunn som pedagog og erfaring fra både privat næringsliv og skole er jeg god til å formulere budskap som treffer ulike målgrupper.

Har du behov for lengre konsulentoppdrag? Ta gjerne kontakt meg meg og dra nytte av min erfaring fra å utvikle konsepter, lage kurs og lede prosjekt. 

“Hils alle og si at jeg lever”

Jeg er forfatter av boken “Hils alle og si at jeg lever. Kommunistisk motstandsarbeid under andre verdenskrig”. Boken er en sakprosabok og er basert på min oldefars og bestemors historier. Bestemor var kurer og oldefar ble arrestert og satt i tysk fangenskap. I boken gjengir jeg blant annet korrespondansen han hadde med min oldemor da han satt fanget.